• Aleks Nikolić, poznata ličnost i prvakinja “Zadruge 6”, nedavno je raskinula burnu vezu sa Filipom Carom nakon što im je na svet došla ćerkica Leona. Sada je otkrila novu romansu i plijeni javnost natuknicama o misterioznom partneru.

  • Aleks Nikolić, poznata starleta naših prostora i prvakinja šeste sezone “Zadruge”, suočila se sa izazovima u svom ljubavnom životu, uprkos vezama koje su obeležile njen put. Njezina emotivna iskustva tijekom realityja izazvala su brojne rasprave, a najviše zanimanja izazvale su njezine veze s Dejanom Dragojevićem i Filipom Carom.

    Tijekom reality showa Alex se čak zaručila za Philipa Cara, no njihov put nikada nije stigao do oltara. Njihova veza bila je obilježena brojnim usponima i padovima, čestim prekidima i pomirenjima. Nakon izlaska iz reality showa, par je pokušao zaživjeti u Crikvenici, no napetosti među njima nisu se mogle izbjeći. Naposljetku, Alex je zatrudnjela s Philipom, a nakon devet mjeseci rodila je ljupku djevojčicu po imenu Leona. Unatoč uvjerenju da će dijete učvrstiti njihovu vezu, to se nije dogodilo, što je dovelo do još jednog prekida njihove ljubavne priče.

Nažalost, razlaz je prošao sve samo ne glatko. Philip Tsar u javnosti je iznio optužbe na račun Alex, ustvrdivši da ona daje prednost kozmetičkim zahvatima u odnosu na svoje majčinske obveze te da se ne brine dovoljno za njihovu kćer. Tvrdio je da je briga o njihovom djetetu uglavnom prepuštena njezinoj majci Slovenki, dok ona traži tretmane botoksom.

Iako su te izjave sigurno bile bolne za Alexa, odlučila je zadržati svoje dostojanstvo i ne spustiti se na njegove standarde. Umjesto toga, postupila je u skladu s kršćanskim vrijednostima, utjelovljujući načelo “Tko tebe kamenom, ti njemu kruha”, što je pokazala suzdržavajući se od bilo kakvih negativnih primjedbi o Filipu.

Bez obzira na okolnosti, Alex je napredovao i čini se da je ponovno otkrio ljubav. Dok identitet njezinog novog partnera ostaje tajna za javnost, Alex je odlučila postupno dijeliti uvide u njihov odnos. Nedavno je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj se drži za ruke s neidentificiranim muškarcem. Ova je slika razveselila njezine obožavatelje koji su je obasuli porukama ohrabrenja i najljepših želja.

Obožavatelji su u komentarima prenijeli svoje iskrene želje za Alex, nadajući se da će uskoro upoznati muškarca koji će je istinski voljeti i cijeniti, vjerujući da zaslužuje pronaći sreću za kojom traga.I dok identitet njezinog novog partnera ostaje nepoznat, jasno je da je Aleks Nikolić odlučio svoju sreću staviti na prvo mjesto i raditi na svom životu, bez obzira na prepreke s kojima se suočavala. Ipak, ljudi su znatiželjni podsjeća li on na Filipa Cara ili Dejana.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here