Milica Mitrović, supruga Željka Mitrovića, vlasnika Televizije Pink, podijelila je fotografiju na Instagramu povodom obilježavanja značajne godišnjice.Koristeći emotikone dva međusobno povezana srca, upisala je broj 31, referirajući se na više od trideset godina provedenih zajedno.

  • Putevi Milice i Željka Mitrovića prvi put su se ukrstili 1993. godine, a vjenčali su se dvije godine kasnije. Zajedno su u braku dobili dvije kćeri, Kristinu i Andreu.Vješto su uravnotežili svoj osobni i profesionalni život, naposljetku uspostavivši zastrašujuće medijsko carstvo.

    “Sve odluke donosimo zajednički, au tim razgovorima značajnu ulogu igra njezina intuicija i ženstveno rezoniranje”, primijetio je jednom prilikom Željko, ispričavši manje poznat detalj o njihovom prvom susretu.

Milicu sam neočekivano sreo dok sam bio gost u njenom muzičkom programu na trećem kanalu. Možda biste je željeli pitati za detalje, jer nisam sasvim siguran kako ispričati te priče. Desilo se da joj je trebao prijevoz, a ja sam imao slobodan auto. Sjećam se da sam uložio mnogo truda da impresioniram tu djevojku.

Šezdesetogodišnja Milica Mitrović figurom podsjeća na mladu ženu. “Ključ je u ovoj dijeti – dao sam truda i isplatilo se”, priznao je Željko koji sada sa suprugom slavi značajnu prekretnicu i uživa u radosti njihove ljubavi i dobrih želja.

BONUS:
Postoje slučajevi kada određene osobe konzumiraju cijela jaja. Na primjer, onkolog McQuade povremeno priprema kajganu s povrćem i zelenilom, jer vjeruje da promiču zdravlje crijeva. Suprotno tome, stomatolozi se često odlučuju za tvrdo kuhana jaja kao brzi izbor doručka kada nemaju vremena.

Onkolog McQuade navodi da su cijela jaja značajan izvor zdravih masnoća i čistih proteina, iako ih on obično konzumira umjereno. Dr. James O’Keefe, član radne skupine za prehranu i način života na Američkom koledžu za kardiologiju, slaže se s ovim gledištem. On vjeruje da je konzumacija dva jaja dnevno, šest dana u tjednu, razumna količina. Ističe važnost uključivanja jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama u prehranu, budući da su priznata kao esencijalni nutrijent za promicanje kardiovaskularnog zdravlja.

Sastojci za miješani recept su: tri paprike, tri rajčice, jedan luk, dva češnja češnjaka, 350 grama feta sira, pet jaja i 2 žlice svježe nasjeckanog peršina. Počnite sitno nasjeckati luk i češnjak, zajedno sa šunkom, te pripremiti sol, papar i ulje. Zatim papriku narežite na kockice, a rajčicu blanširajte u vrućoj vodi kako biste lakše ogulili kožicu. Na kraju umutite jaja i sitno izmrvite feta sir.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here