Danas slavi kći Mirjane Bobić Mojsilović.Mila, profesorica na Odsjeku za arhitekturu, na Instagramu je podijelila da ima značajan razlog da se osjeća radosno.Kći autorice ponosno je obavijestila pratitelje da je još jedna djevojka uljepšala Bobićev dom.

Poruke čestitki su odmah zapljuštale, a najtrajniji odjek u javnosti imale su fotografije koje su zabilježile slavlje i tradiciju odavanja počasti ponosnom ocu.

Kućanstvo je prošireno za još jednog člana obitelji, točnije Milinu sestru od tete, koja je ujedno i Mirina sestrična, kći njezine blizanke Zorice Tomić.

Katarina Tomić nedavno se vjenčala sa svojim dugogodišnjim partnerom, a fotografije objavljene na društvenim mrežama otkrile su da je u poodmakloj trudnoći.

Budući baka i djed s nestrpljenjem su iščekivali njezin dolazak, koji se dogodio danas, uz proslavu poroda kojoj je navodno prisustvovala i kći Mirjane Bobić Mojsiković.U jednom trenutku predstavila je playlistu pjesama koje se bezbrižno sviraju.

  • Na playlistu se našla i pjesma “Ti si kći svoga oca”.

BONUS
Često se kaže da je doručak obrok za kraljevsku obitelj i da mu je potrebno posvetiti vrijeme za uspješan dan, koji se postiže konzumacijom kvalitetnih proteina. Upravo je to razlog zašto mnogi preporučuju konzumiranje visokoproteinske hrane poput jaja, slanine, tune i sličnih jela. Danas ćemo otkriti što medicinski stručnjaci imaju reći o vašem odabiru jutarnjeg obroka.

Je li pametan izbor za vaše zdravlje doručkovati jaja svako jutro? Zbog njihove povezanosti s visokim kolesterolom, medicinski stručnjaci nude sljedeće smjernice. Grupa od sedamnaest medicinskih stručnjaka, koju čine kardiolozi i onkolozi, ističe važnost redovitog doručkovanja.

Tvrdi se da se najzdraviji doručak sastoji od mješavine jogurta ili sjemenki sa zobenim pahuljicama. Međutim, kakvi bi mogli biti učinci jedenja jaja svako jutro? Iako postoje tvrdnje o povišenim razinama kolesterola u jajima, nedavne studije pokazuju da su ona sigurna za konzumaciju. Unatoč tome, i dalje postoji podijeljeno mišljenje među medicinskim stručnjacima o ovom pitanju.

Izvješća u Todayu pokazuju da su određeni pojedinci, uključujući neurologa dr. Najma i sur. Stein, odlučili konzumirati samo bjelanjke zbog nedostatka kolesterola. Nasuprot tome, kardiolozi Freeman i Cheng odlučili su u potpunosti izbaciti jaja iz svoje prehrane.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here