• Kroz fotografije koje je estradna umjetnica Neda Ukraden podijelila na Instagramu, javnost može baciti pogled na njezin novouređen dom u Imotskom.Pjevačica je u jednom trenutku ponosno izjavila novinarima da je ispunila svoju davnu želju da obnovi roditeljsku kuću i zemlju stradale u ratu devedesetih.Istaknula je da će raskošnu kuću turisti moći iznajmiti na dan.
Pod tim imenom Neda je ponudila parking, pristup internetu, garažu, pet spavaćih soba svaka sa svojom kupaonicom, nekoliko dnevnih boravaka, kuhinju koja još može samostalno kuhati obroke, raskošnu terasu s pogledom na livade te proširenje koje uključuje kupalište. bazen.

Prošle je godine estradna umjetnica, uz kćer Jelenu, zeta Pecu i unuke, gotovo cijelo ljeto uživala u rezultatima svog stvaralaštva. Ove je godine ipak ljetne dane odlučila provesti u vikendici u Lepetanima u Crnoj Gori, dok je svoju novoizgrađenu modernu vilu iznajmila agentima.

Šuška se da Neda traži nekretninu s dječjim igralištem, roštiljem, jacuzzijem i saunom, već od 2400 eura, uz obavezan polog od 500 eura za goste.Ako želite boraviti u domu folk zvijezde, u smjernicama stoji da kućni ljubimci nisu dopušteni, a pušenje i organiziranje zabava je zabranjeno.


Nedin šogor Peca bio je upućen u sve te stvari i vjerojatno će preuzeti brigu o cijeloj organizaciji i vođenju kućanstva dok je ona na poslu, a njegova supruga Jelena čuvat će djecu.
BIOGRAFIJA:
Neda Ukraden, rođena 1950. u Glavini Donjoj kod Imotskog, pjevačica je zabavne glazbe hrvatskih, bosanskohercegovačkih i srpskih korijena. Svoje prve godine provela je u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, a nakon osamostaljenja Hrvatske nastavila je živjeti i raditi u Hrvatskoj i Srbiji.

Završila je studij na Pravnom fakultetu u Sarajevu, Filozofski fakultet smjer engleski jezik i književnost, a bavila se i solo pjevanjem u srednjoj glazbenoj školi. Tijekom svoje opsežne desetljeća karijere radila je s raznim glazbenicima, među kojima su Đorđe Novković, Rajko Dujmić, Đelo Jusić, Kemal Monteno, Arsen Dedić, Zrinko Tutić i Nikola Borota.

Glazbeni počeci za nju počinju 1967. godine kada je za Radio Sarajevo snimila svoju pjesmu prvijenac. Skladba “Igra bez kraja” obilježila je njezin nastup na inauguralnom festivalu “Vasch slager” te sezone, gdje je ponijela titulu najbolje debitantice.

Godine 1975. na Opatijskom festivalu izvela je “Srce u srcu”, pjesmu koja ju je trebala predstavljati na Euroviziji; međutim, grupa Pepel in kri naposljetku je osigurala mjesto nakon pobjede u finalnom glasovanju. Neda je u to vrijeme surađivala s grupom Kamen na kamen, a njihova početna snimka nosila je naziv Neda Ukraden & Kamen na kamen.

Kako vam se sviđa rezultat?

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here