Sinoć sam bila kod ljubavnika, čovjeka s kojim imam romantičnu vezu već duže vrijeme. On je bio velika ljubav iz mladosti, a sada se naši putevi ponovo ukrstili. Imam 44 godine i već dvije godine se redovno viđamo svakog četvrtka. Svaki put, dok moj muž misli da idem na fitnes, zapravo provodim vrijeme u hotelskoj sobi sa svojim ljubavnikom. Taj dan mi je postao posebno važan jer mi omogućuje bijeg od svakodnevnih briga i rutina.

Tijekom naših susreta, uspjela sam dogovoriti da on svakog četvrtka priprema večeru za mene, što je za mene pravi luksuz. Kad se vratim s “fitnesa”, sve što sam tražila od njega – specijalnu večeru, čašu vina, i romantičnu atmosferu – uvijek je tu. Osjećam se kao kraljica, kao da mi cijeli svijet pripada. To mi pruža osjećaj slobode i zadovoljstva koji je teško opisati.

No, sinoć se dogodilo nešto što me potpuno uzrujalo i uplašilo. Dok me je ljubavnik vraćao svojim autom, vidjela sam nešto što nisam očekivala. Njegov rođeni brat je šetao psa u blizini i, nažalost, ugledao me dok sam izlazila iz automobila. Njegova prisutnost je bila šokantna jer nisam očekivala da ću ga sresti. Srce mi je brže kucalo, a osjećaj panike me obuhvatio u trenutku.

Sada sam u velikoj panici i svaki zvuk telefona me presječe. Stalno mislim na to da bi njegov brat mogao obavijestiti svog rođaka o tome što se dogodilo. Svaka poruka, svaki poziv, čini mi se kao da bi mogao biti vijest koja otkriva moju tajnu. Ovaj osjećaj nesigurnosti mi ne da mira i stalno se pitam hoću li biti izložena ili će tajna biti otkrivena.

 

 

U isto vrijeme, osjećam i određeni stupanj tuge zbog toga što se cijela situacija odvija na ovakav način. Kako mi Bog dopušta da uživam u životu samo nekoliko sati tjedno, dok se sve ostalo čini kao da je u stalnom stresu i brigama? Četvrtkom mi je bio dan kada sam zaboravljala na sve brige i probleme, a sada osjećam da čak i to postaje prijetnja.

Zamišljam kako bi moj život izgledao ako bi se sve otkrilo. Ne samo da bih mogla izgubiti svog muža, već bih mogla izgubiti i sve što sam gradila u svom životu. Osim toga, osjećam se duboko krivom zbog svega što radim. Pokušavam pronaći način da se nosim sa svojim emocijama i situacijom, ali strah i nesigurnost me neprestano obuzimaju.

Pitanje koje se sada postavlja je što učiniti kako bi se smanjila tjeskoba i kako se suočiti s posljedicama koje bi mogle nastati ako bi moja tajna bila otkrivena. Znam da bih trebala razmisliti o mogućim koracima koje bih mogla poduzeti da se zaštitim i da se nosim s situacijom na najbolji mogući način, ali trenutno se osjećam izgubljeno i preopterećeno.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here