Zvezda Granda ZARAŽENA KORONA VIRUSOM! Upravo Stigla TUŽNA VIJEST! EVO U Kakvom Je Stanju (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Zvezda Granda ZARAŽENA KORONA VIRUSOM! Upravo Stigla TUŽNA VIJEST! EVO U Kakvom Je Stanju (FOTO)

Nakon skoro dva mjesecaq pauze, prije desetak dana je ponovo započeto snimanje kao i emitiranje novih epizoda ovog popularnog muzičkog takmičenja Zvezda Granda. Svi fanovi ove emisije su sa nestrpljenjem čekali da ova emisija ponovo krene sa emitovanjem, a povodom toga su naročito bili sretni u produkciji Granda, na vrhu sa Sašom popovićem, a istog mišljenja su i članovi žirija kao i mentori, koji su već uveliko počeli da se dosađuju od količine nerada dok su bili u izolaciji.

Takmičenje je otpočelo, a zbog još uvijek komplikovane situacije sa korona virusom, kada se u pitanje uzme granica, za sada se emisije snimaju samo sa takmičarima koji koji žive na teritoriji Srbije, a svoje učešće su uzeli i gosti mentori koji u svakoj od emisija izaberu nekog od takmičara koje niko od žirija nije htio, a za koje smatraju kako im se treba pružiti još jedna šansa kako bi se dokazali javnosti. Tako je takmičar Nikola Stojanović postao pulen pjevača Nikole Rokvića, te je ovih dana na red došao i njegovo ponovno pojavljivanje na sceni. Ono što se manje znalo jeste da je Stojanović tokom pandemije bio pozitivan na korona virus, međutim nekako je uspio da izvuče živu glavu.

I njegov mentor Rokvić je govorio o zdravstvenom stanju svog takmičara, pa je rekao da su njih dvojica bili u stalnom kontaktu, te da mu je drago da je njegov takmičar uspio da pobijedi virus i da mu je on bio na raspolaganju onda kada mu je to bilo najpotrebnije. Iako iscrpljen od virusa, Stojanović se pojavio na sceni i oduševio žiri svojim novim nastupom.

Oglasi – Advertisement