ZVEZDA GRANDA KOJU JE ŽIRI IZVRIJEĐAO ODUSTALA OD TAKMIČENJA! Marija Šerifović se odmah oglasila: Stojim iza svake svoje RIJEČI!

0

Na temu iz naslova odličila se oglasiti i poznata pjevačica Marija Šerifović te je na društvenoj mreži Instagram objavila status kako je takmičarka poznatog takmičenja Zvezde granda Ićurup Anastasija donjela odluku da prekine takmičenje zbog uvreda koje je dobila od strane žirija. Napominjemo takmičarku je pjevačica i članica žirija ovog poznatog takmičenja Ana Bekuta je bila pokretač rasprave koja se odvila u emisiji.

 

Tema je bila izrazito provokativan kostim koji je obukla takmičarka ali takođe i njena suparnica. Marija je izjavila kako stoji iza svojih riječi.

“Dobri ljudi, dobar dan. Elem, zatrpali ste mi DM, hoću da vam kažem da stojim iza svake svoje izgovorene riječi, smatram da je to jedino ispravno i dalje. Zatekla me informacija da je kandidatkinja Anastasija Ićurup odustala od takmičenja, nije se žena dobro osjetila, ne želim da bude dio toga. Da li bih ja to uradila?”, rekla je ona na snimku, pa nastavila: “Ne bih, bil bih bolja i najbolja da pijem krv žiriju. Ova sitaucije se završava na ovaj način…

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.