ZOVU JE SRPSKA MONICA BELLUCI, ovako izgleda žena Dragana Bjeloglića: U braku je s njom 26 godina, OČI ĆE VAM STATI KAD JE VIDITE

0

Kada je u pitanju domaća  kinematografija malo je onih koji nisu čuli za srpskog glumca Dragana Bjelogrlića. On spada u red najuspješnijih glumaca i režisera u Srbiji, ali i u regiji. Na glumačkoj sceni se pojavio osamdesetih godina prošlog vijeka, a regionalnu slavu je stekao ulogom Slobodana Popadića u seriji Bolji život.

 

Dragan je napravio i mnoštvo filmova , od kojih su mnogi danas i kultni. O njegovoj glumačkoj i režiserskoj karijeri se manje ili više sve već zna , ali se o njegovom privatnom životu zna veoma malo. Dragan je sa svojom suprugom Majom u braku još od 1996.godine, a u braku su dobili kćerku Miju i sina Alekseja.

Draganova supruga Maja je svojevremeno bila jako tražen model i manekenka , ali nakon udaje za Dragana te nakon što se ostvarila kao majka , taj posao je zapostavila. Danas se Maja najviše bavi prevođenjem. Maja je veoma jednostavna i tradicionalna žena i uz to sve i jako lijepa , pa su mnogi u čudu kako je Dragan uspio da osvoji ovakvu ljepoticu.