Zorica Marković je bila san svakog JUGOSLOVENA! EVO KAKO JE ONA IZGLEDALA NEKADA – Pa ona nije bila plavuša?! ZGODNA I UVEK IZAZOVNO OBUČENA (FOTO)

0

Svi jako dobro pamte Zoricu Marković po različitim stvarima i ljudi o njoj imaju različita mišljenja, kao i o svakoj skoro javnoj ličnosti. Tako je to kada ste u javnom svetu, samo ovog puta kada pričamo o estradnoj sceni, nikada ne možete znati da li vas taj neko voli ili ne.

Zorica je pre bila jedna od najlepših žena u Jugoslaviji, bila je jako dobra pevačica, imala je neponovljiv vokal koji ima i danas dan ali ga skoro nikako ne koristi. Također, ona iza see ima veliku karijeru i hitove, a mišljenje naroda na gore je menjala svojim učešćima u rijaliti programima na televiziji Pink. Sada vidimo da je odustala od toga, što je dobro za nju i njen posao. Kako možete da vidite izašla je slika na kojoj se vidi da je jako mlada, a vidite i sami da je bila prelepa sa prirodnim lepim crtama lica i samo jako lepom linijom tela. Svi su ostali iznenađeni i šokirani sa njenim izgledom od pre nekoliko godina.