ZORAN PEJIĆ PEJA IZJAVIO DA VIŠE VOLI DRUGU ŽENU, NEGO ŠTO JE VOLIO ZLATU: Kad vidite kako mu druga žena izgleda, BIĆE VAM SVE JASNO (FOTO)

0

Poznati Zoran Pejić Peja je bio gost Pulsa Srbija na Kurir televiziji, a u razgovoru je pomenuo i suprugu Draganu, ali i bivšu suprugu Zlatu.

“Zna Zlata to. Ona je milion puta kazala: ‘Nisi me ni deset posto volio kao Draganu’, i to je istina. Mi nismo znali gdje udaramo, bili smo dosta popularni. Sve ima svoje, mi kako sazrijevamo, možda više i volimo. Zlata je kazala da je više voljela Hasana, ja nemam kompleks oko toga, sve sam kazao već”, rekao je Zoran Pejić.

Peja je kazao da mu žena Dragana obuva čarape, pa je ovog puta sve pojasnio.

“Mi imamo dva tijela ali jednu dušu. Mi gledamo jedno drugom da uljepšamo život. Ja kada se spremam, moja Dragana je uz mene, ona meni pomaže da obujem i čarape, zovemo jedno drugog ‘šaci’, ona mi spremi i moje odjelo. Obula mi je čarape ev i danas. Ona učestvuje u oblačenju zbog toga što mi volimo tu blizinu. Ja njoj operem kosu, stavim joj balzam, i to je čin ljubavi. Meni tada bude puno srce. Ona mi pruža ljubav, a ja ću dva put više. Spreman sam na sve za nju”, ističe voditelj.