Znate li zašto Dragana Mirković nikada ne pjeva pod tušem: Kada čujete razlog smijaćete se cijelu noć

0
28

Jedna od najpopularnijih pjevačica folk muzike na ovim balkanskim prostorima je svakako Dragana Mirković, koja već dugi niz godina živi na relaciji Austrija, (gdje ima svoje poslove i kompaniju, kao i porodicu) Beograd, gdje radi sve što ima veze sa njenom pjevačkom karijerom, a odakle vodi računa i o svojoj medijskoj kući DM koja se bavi propagiranjem svih vrsta muzike, mada je fokus, naravno, najviše okrenut ka folk muzici.

Ovih je dana Dragana sa mužem malo posjetila i veliki festival Oktobarfest, gdje se sa prijateljima opuštala uz dobro pivo i kobasice koje su neizbježne na ovakvom događaju.

Dragana je i poznata po veoma dobrom odnosu sa novinarima i drugim medijima, pa je ovih dana u neobaveznom razgovoru sa novinarima na urnebesan način, kakav je svojstven Dragani, otkrila zašto baš nikada ne pjeva pod tušem, a zatim je i dodala da bi se veoma dobro snašla u bilo kakvom cirkusu.

Pjevačica je imala zanimljivo objašnjenje zbog čega ne pjeva u kupatilu, kao većina ljudi.

‘Ne pjevam pod tušem i nikada nisam razumjela ljude koji to rade i kako se ne udave kada pjevaju dok se tuširaju” rekla je Dragana kroz smijeh i tako zabavila sve prisutne.

Navela je i da veoma voli konje, ali da je nekeko više privlače tigrovi, kao egzotične životinje, kao i da bi voljela da radi i da trenira sa njima. To bi za nju, kako je rekla , bio veliki izazov jer je po prirodi veliki avanturista.

Za tigrove baš i nismo nešto sigurni, dok za konje nikada nije kasno, u bilo kojem aspektu života.