Zlata Petrović poslije toliko vremena otkrila: Bila sam mu ljubavnica 5 godina, čuvala sam mu brak! – Kreacije Portal
Uncategorized

Zlata Petrović poslije toliko vremena otkrila: Bila sam mu ljubavnica 5 godina, čuvala sam mu brak!

Pjevačica Zlata Petrović (57) priznaje kako je pet godina bila ljubavnica! Ona navodi da je imala aferu s oženjenim, međutim napominje da je pazila da mu ne upropasti brak!
Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina, moram priznati bila sam dobra ljubavnica, ali sam vodila računa o tome da čovjeka sa kojim se tajno viđam ne dovedem do razvoda.

Nisam ljubomorna, pa mi zato nije bio problem da dijelim čovjeka sa nekom drugom ženom. Sa muškarcima nikad nisam bila iz koristi, već čisto iz zadovoljstva.
Nije me zanimalo da li je neko bogat ako mi je lijepo pored njega, obzirom da sama zarađujem i imam dovoljno za sebe. Nikad nisam tražila da mi neko kupuje bunde i automobile! – kazala je Petrovićeva.
Folkerka je bila velika zavodnica, međutim sada tvrdi da se smirila.

Nijedna žena a ni muškarac nisu dobili diplomu zato jer su dobri u spavaćoj sobi, nisam fatalna kao što neki pričaju.
Možda sam takva bila u mladosti, ali kako sustižu godine, nekako sve više se smirujem – kaže Zlata i dodaje:

Već neko vrijeme pored sebe imam jednog muškarca, što govori da sam se skrasila!
Imala sam burne veze i raskide, pa sam iz toga naučila da više ništa ne planiram. Sad sebi kažem: “Neka traje koliko traje” i ne nerviram se ni oko čega! – kaže Zlata.
Ova pjevačica se četiri puta udavala. Prvi put sa 14 godina, ali je poslije dvije godine pobjegla od muža, dok drugi Zlatin suprug bio je harmonikaš, međutim ni taj brak joj nije potrajao.
Potom se ona udala za Hasana Dudića, s kojim ima sina Mikija. A nakon razvoda od pjevača počela je da se viđa sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom.
I tu vezu su krunisali brakom, dakle Zlatin četvrti, dobili su sina Jovana, a nakon ovog razvoda su ostali u dobrim odnosima.

Oglasi – Advertisement