ŽIVOTNA ISPOVEST BRANKE BLEK ROUZ: Sin je doveo ceo razred na njen striptiz, skidala se za 100 MARAKA, a onda zaradila BOGATSTVO!

0

Veoma poznata striptizeta iz Srbije, Branka belk Rouz svoju dusu je otvorila i govorila o svom bujnom ljubavnom zivotu, problemima u zivotu i svom poslu, koji joj je obezbjedio zivot na visokoj nozi.

-Moja djeca se nikad nisu ljutila na mene sto sam izabrala u zivotu da budem striptizeta, jer sam na vrijeme sa sinovima pricala o svemu tome. Cak mi je jedan momak koji ide sa sinom u razred neko vrijeme slao ljubavne poruke preko Instagrama. Istog momenta sam otisla u skolu i sve pokazala nastavniku i direktoru. Nakon toga sam svom sinu rekla da sve svoje drugove pozove i da odgledaju moj šou, i da na taj nacin vise ne bi imali predrasude kako se ne bi desavale vise neprijatne situacije. I bas na taj nastup doslo je citavo odjeljenje, a par njih je cak povelo i svoje roditelje. Posle toga nekolicina njih je jednom mjesecno dolazilo na moje nastupe te moja djeca nisu imala vise problema stim sto im je majka striptizeta

– Radila sam kao komercijalista na terenu za nekoliko firmi. U to vreme je jedna moja drugarica igrala kao dens plesačica po diskotekama i pričala mi da za jedno veče uzima i po 50 maraka. Volela sam da igram i odlučila da probam jer je zarada bila mnogo veća od one koju sam dobijala kao komercijalista u firmi. Menadžer jedne diskoteke mi je predložio da kod njega počnem da igram jer mu se dopao moj ples, koji je više bio erotski nego dens. Rekla sam mu da ne bih smela da se skinem jer sam stidljiva, jedino bih mogla da pokušam u bikiniju. Prihvatila je da odigra svoj prvi striptiz, i to na ispraćaju jednog momka u vojsku! – Na tom slavlju je bilo i mladića i devojaka. Lepo sam izvela tačku, poskidala sam ih i svi su se lepo proveli. Pitali su me koliko se dugo bavim ovim poslom. Rekla sam im da mi je ovo prvi nastup, a oni su mi na to odgovorili: “Ako si ovako izvela prvi nastup, onda ovim poslom treba da se baviš ceo život”. I tako je sve počelo.

Prvi put se okuražila da se skine u toples na nastupu u Vršcu, a s njom je tada bila i čuvena striptizeta Vesna Počuča Šana:

Ostatak price pogledajte na ovom LINKU