Život je nije nimalo mazio: Gordana Ilić borila se sa ljubavnicama muža Miroslava i svekrvom koja je NIJE PODNOSILA, EVO I ZAŠTO! (FOTO)

0

Miroslav Ilić kao jedan pd najpoznatijih pjevača u regiji, ima veličanstvenu karijeru od skoro pet decenija.Poznat je i kao Slavuj iz Mrčajevca zbog svog božanstevnog glasa. Takav njegov imidž je u zadnje vrijeme malo narušen zbgo sudskog postupka koji se vodi protiv njeg.

NJegova bivša ljubavnica Mirjana Antonović, traži da on prizna očinstvo and njenim sinom Devinom,a  Miroslav to uorno izbjegava. Mirosalav je u braku sa suprugom Goranom 51 godinu u braku, još prije nego je on postao poznat. Njihov brak je kao i svaki imao uspona i apdova, a ponajviše sa Miroslavom majkom jer je bila razočarana što je njen sin napustio fakultet da bi se oženio.

 

Kasnije kada je Miroslav postao popularan, problemi su bili jer su svi stalno govorili kako je on nevjeran svojoj supruzi na svakom koraku. Sama Gordana je rekla da su se svađali ali oko sitnica i da nije bilo nekih velikih svađa, a oko važnijih stvari bi se lako dogovorili.