Živojinovići dobili još jednu snajku: Viktor prošetao novu djevojku- Studira na prestižnom fakultetu, a svi kažu da je lijepa kao anđeo (FOTO)

0
994

Izgleda da u porodici Živojinović nikada nije dosadno i u posljednje vrijeme ako se ne druže po bolnicama zbog zdravstvenih problema pojedinih članova porodice, onda se kod njih najčešće dešavaju neka veselja u koja je uključena cijela porodica, a Živojinovići su inače poznati po dobrim zabavama i žurkama, Boba je poznat kao veoma dobar domaćin.

Prošlo je više od godinu dana otkako se desila velika svadba Bobinog sina iz prvoga braka Filipa, koji je oženio poznatu pjevačicu Aleksandru Prijović sa kojom je u međuvremenu dobio i sina Aleksandra. O toj svadbi se i dan- danas priča jer je bila zaista velika i lijepa, ali nakon toga su mediji počeli sve više da pišu o Bobina druga dva sina koja je dobio sa Brenom, Stefanom i Viktorom, te o njihovim ljubavnim vezama i eventualnim vjenčanjima.

Stefana su do sada povezivali sa mnogim ženama, posebno iz njegove pjevačke branše, a prije neki dan se i Brenin i Bobin mlađi sin Viktor pojavio na premijeri predstave ”Lepa Brena project” sa svojom novom izabranicom koja se zove Sandra Miljaković, a njihovo pojavljivanje su ljudi iz medija itekako primjetili, pa su ih zato snimali i fotografisali sa svih strana

Sandra je inače student srpskog jezika i književnosti, uz to se bavi i šminkanjem, a po fotografijama koje dijelimo sa vama vidi se i da je zaista prava ljepotica. Ona i Viktor se svo vrijeme nisu odvajali jedno od drugoga, a neki od svjedoka su mišljenja da njih dvoje izgledaju zaljubljeno do ušiju. Sandra je mnoge na prvu podsjetila na pjevačicu Teodoru Džahverović, pa su mnogi u prvi mah pomislili da je Viktor na premijeru predstave došao sa poznatom pjevačicom i bivšom učesnicom Zadruge