”Žilav sam ja djeco moja. Sve sam preživio, pa ću i ovo”: Pismo starog Milojka Božića sve učesnike Parova ostavilo u suzama (FOTO)

0

Baš dugo se ništa nije pisalo o možda i najpoznatijem rijaliti paru kojeg čine Milijana i Milojko Božić, koji su prije dvije godine postali popularni zbog svoje veze, a posebno zbog razlike u godinama, da bi na kraju ulaskom u rijaliti Parovi i svojim vjenčanjem postali i popularniji, mada se vidjelo od samoga starta da je taj njihov brak osuđen na propast, jer Milijana nije djevojka koja može da bude vjerna, a ni Milojko nije starac koji se ponaša spram svojih godina.

Zbog svoje veze sa Milijanom, Milojko je pokvario odnose sa svojom djecom i sa svojim najmilijim, pa je ovih dana odlučio  da im napiše jedno pismo, a riječi koje im je uputio su rasplakali još uvijek njegovu zakonitu suprugu Milijanu, ali i druge učesnike u Parovima, pa je tako Milojko u svome pismu napisao sljedeće:

“Draga moja djeco, vi znate da sam jak. Preživio sam sve, i ovo ću. Žilav sam. Tu sam gdje sam, a vi mi posebno falite. Želim da znate da vas puno volim i da mislim na vas”– glasio je jedan dio Milojkovog pisma kojeg je na glas čitala upravo Milijana. Dalje je Milojko u pismu poručio svojoj djeci da ne brinu za njega i ad će sve ovo jednom proći, na šta je Milijana, koja je čitala pismo počela da plače i nije mogla da zaustavi svoje suze, a nakon nekog vremena je nekim od takmičara priznala da nije mogla ni da pretpostavi da će je ovo Milojkovo pismo toliko pogoditi i da će toliko zbog njega plakati