Zgodnome Bali Begu najveća ljubav iz mladosti slomila srce samo zbog jedne stvari: Kada saznate o čemu se radi ni vama neće biti lako (FOTO)

0
749

Život Buraka Ozčivita, na našim prostorima poznatijeg kao Bali – beg i nije idiličan kakvim ga većina smatra, i mada je velika zvijezda u Turskoj, ni njega život, barem kada je ljubav u pitanju nije mazio. Ovaj glumac koji je svojim ulogama i likom osvojio žene širom svijeta je svoju ženu Fahrije Evdžen upoznao na snimanju seriju Gumuš.

Prije snimanja ove serije Burak je baš bio raskinuo zaruke sa manekenkom Cejlan Capaom. Ona je bila Burakova velika ljubav,  a mnogi misle da ga je ona ostavila jer njena bogata porodica nije htjela Buraka za zeta jer potiče iz veoma siromašne porodice

Burakov otac je radio u jednoj zalagaonici, a majka mu je bila domaćica, a kada je Buraka manekenka ostavila on je utjehu našao u svome poslu, pa je i sam o tom periodu novinarima rekao:

”Zatrpao sam se poslom i to mi je pomoglo da odagnam crne misli. Fahrije mi je prvo bila prijateljica, rame za plakanje, slušala je o mojoj boli, a onda su se emocije probudile i poželio sam da budem sa njom” – a još je i dodao da je iz svoga ličnog iskustva i na osnovu likova koje je igrao u serijama naučio da treba dobro da pazi kome srce pokloniti, te je još i rekao:

”Zbog ljubavi više nisam bio spreman na prvu loptu da rušim svijet. Iskustvo me je naučilo da ljubav može biti opasna, a ja zbog nje nisam htio da gubim glavu. Fahrije me je uvjerila da prava ljubav zaista postoji”

Što kaže naša stara poslovica ”Svako zlo za neko dobro”, a to je očito u Burakovom slučaju, koji je nakon loše ljubavne veze posvetio se radu i na taj način postao poznat i bogat, a mora se priznati da on i Fahrije su baš lijep par