Žestoki momak sa debelim dosijeom: Ovo je kum Veljka Ražnatovića, sve o njegovom mračnom životu! – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Žestoki momak sa debelim dosijeom: Ovo je kum Veljka Ražnatovića, sve o njegovom mračnom životu!

Posljednjih nekoliko dana kum Veljka Ražnatovića se provlači po medijima. Naime, Nikola Vavić je poznati član ozloglašene navijačke skupine “Alkatraz” i brat Aleksandra Vavića oduševio je mnoge vatrometom koji je priredio za slavlje Ražnatovića, naravno povodom rođenja kumovog prvog djeteta. Inače, Nikola je jedan od trojice braće Vavića, odnosno Aleksandra, Nikole i Đure, koji su označeni od strane policije kao vođe jedne od najgorih navijačkih skupina “Alkatraz”. Za Mikolu se zna da posjeduje podeblji dosije. Ovo su samo neka od djela koja mu se stavljaju na teret.

Nikola Vavić je odveć poznat organima gonjenja, a prve bilješke o njegovim krivičnim aktivnostima dosežu još u 2008. godinu, kada je uhapšen zbog izazivanja stanja opšte opasnosti. Već naredne godien je bio pritvoren zbog trgovine narkoticima, zbog čega je poslije godinu dana osuđen na kaznu zatvora u trajanju od tri i po godine. U zatvoru je proveo 2010. i 2011. godinu, sve do opšte amnestije koju je proglasio tadašnji predsjednik Tomislav Nikolić i to 2012. godine. 2011. godine je prijetio sudiji, a poznato je i da su ga uhvatili da u svojoj ćeliji ima mobilni telefon.

Pod istragom je bio i nakon što je osuđen na tri i po godine zatvora, i to prvenstveno što je prilikom izricanja presude prijetio sudiji Prvog osnovnog suda. Zatim je 2014. godine imao optužbe za ranjavanje i nošenje oružja. Ovo su samo neka od njegovih kriminalnih radnji ovog momka, koji je inače kum Veljka Ražnatovića.

Oglasi – Advertisement