Nakon burnog prekida veze sa Miljanom Kulić i žestokog sukoba sa njenom porodicom, Nenad Macanović Bebica je odlučio da nadoknadi izgubljeno vreme i prigrli čari neobuzdane i živahne mladosti. Naime, Bebica je ušla u romantičnu vezu sa Slađom Lazić, ženom afričkog porekla koja je nadaleko poznata po svojoj upečatljivoj lepoti i privlačnom prisustvu. Međutim, njihova veza nikada nije imala priliku da procvjeta jer su na tom putu nailazili na brojne prepreke.

 

Intenzivna osoba stvorila je haos u Slađinom životu zbog njene veze sa Bebicom dok je još uvek imala nerazjašnjene veze sa njim. Strašna individua, koju Slađa krije od znatiželjnih očiju javnosti, nehotice je izazvao značajnu nevolju za bivšu zadrugarku. Tačnije, preko raznih medija naišao je na vest da je Slađa u romantičnoj vezi sa Bebicom, što ga je navelo da na brzinu okrene njen broj. Iako priroda njihove veze nikada nije eksplicitno definisana, poznato je da su se povremeno upuštali u romantične zavrzlame.

 

Shodno tome, nakon što je otkrio da Slađa izlazi sa nekim drugom, izbio je u navalu besa preko telefona, žestoko zahtevajući od nje da naglo prekine vezu sa sadašnjim partnerom. Ovo otkriće je otkrio pouzdan izvor blizak Slađi, koji dodatno naglašava intenzitet situacije. Prema izvoru, žena je muškarcu eksplicitno poručila da ne smatra da je s njim u romantičnoj vezi. Izrazila je želju da se u potpunosti posveti romantičnoj vezi sa Bebicom.

 

 

Izvor dalje navodi da od njihovog raskida nije pokušao da je kontaktira. Tokom ovog događaja oglasila se i Slađa. U sažetoj izjavi za medije, izrazila je zabrinutost zbog strašne osobe koja joj je zadavala značajnu nevolju, priznajući potrebu za rješenjem njihovog sukoba koji je u toku. Podsjećamo, Bebica je progonila nesrećnu Slađu.

Preporučujemo