Žestok sukob svekrve i snajke- Posvađale se Marina Gagić i majka Darka Lazića, pa je Marina izbačena iz kuće: Uslijedio haos, pjevač se uhvatio za glavu!

0
421

Mada se do sada sve činilo idealno u vezi pjevača Darka Lazića i njegove vjerenice Marine Gagić sa kojom je dobio i sina Sergeja, izgleda da u toj vezi i nije baš sve bajno, a razlog nije njihov odnos već to da su uveliko počele svađe između svekrve i buduće snahe. Navodno Marina baš i ne vjeruje pretjerano svome zaručniku, pa često ide sa njim na njegove nastupe da ga ima na oku, a tada svoga sina daje svekrvi na čuvanje

Darkova majka obožava svoga unuka i voli da provodi vrijeme s njim, ali smatra da se Marina malo više raspustila te se ponaša kao da nije majka djeteta od 5 mjeseci, i mišljenja je da se Marina skroz raspustila po tom pitanju, a izvor blizak ovoj porodici je otkrio ovo:

„Marina stalno prati Darka, čak i ako ne krene s njim, umije da se na brzinu spremi, ostavi bebu kod Branke na čuvanje i provoza se kako bi provjerila da li je pjevač tamo gdje joj je i rekao da će biti i s kim je u društvu. U posljednje vrijeme baš pretjeruje, pa joj je skoro Branka to zamjerila. Ona je prvo Darku skrenula pažnju da ima još jedno unuče od drugog sina i da nije u redu da se Marina toliko oslanja na nju. Darko je to prenio svojoj dragoj, a onda je ona ušla u žešći sukob sa njegovom majkom, svojom svekrvom. Branka nije mogla da vjeruje kako joj se Marina obratila, pa joj je u jednom trenutku rekla.” Ako ti ne valja kod nas, slobodno se spakuj i idi kod svoje majke. Ne znam da li bi njoj tako mogla da ostavljaš bebu kako bi ti išla da provjeravaš Darka! Ja volim mog Alekseja, on je babino sunce, ali je on mali da bi ti svaku večer čuvala Darka, umjesto da budeš s djetetom. Dijete u naručje, pa idi izigravaj detektiva!”

Navodno je Marina nakon ove svađe uzela dijete i otišla kod svoje majke, a kući je došla nazad tek kada je i Darko došao sa svojih nastupa. Ni njemu nije baš lako što se našao između dvije vatre, a ne smije niti jednoj da se zamjeri, ali kada krene sa ovakvim odnosima između svekrve i snahe, može da bude samo gore, a onda neka je Darku Bog na pomoći.