Ženi ubacio žumanjak u usta dok je SPAVALA: Zbog onog što se desilo, SNIMAK JE POSTAO HIT (VIDEO)

0

Sigurni smo da ste već imali prilike vidjeti razne šale i trikove na Internetu više puta.
Internet je postao takvo mjesto na kojem možete bukvalno naići na sve i svašta. Ima, naravno, i nekih ružnih, morbidnih i bolesnih stvari, ali još je puno dobrih, pozitivnih, smiješnih i korisnih stvari koje su zanimljive ljudima. U današnjem tekstu govorit ćemo o videu u kojem je suprug sipao svježi žumanjak u usta svoje žene, a video je za kratko vrijeme postao nevjerovatno viralan, iako je jučer objavljen tek na klikpland.com.

Taj je video na Instagramu objavio njen suprug još u novembru prošle godine, ali je u posljednje vrijeme postao jako aktuelan. Na snimku se može vidjeti Tatiana Sbitskaya (30) iz Samare u Rusiji, koja spava čvrstim snom i to sve dok se Gennady (35), inače njen suprug, ne pojavi na snimku i napravi nešto nevjerovatno kako bi je uspio probuditi. Naime, on je odlučio da je probudi sipanjem sirovog žumanjka direktno u njena usta i naravno, Tatiana se odmah razbudila i ispljunula nepoznatu stvar iz svojih usta.

Prvo je pokušala pljunuti po mužu, ali se on već spremio na takav njen potez pa se uspio izmaknuti. Naime, kad je ustala iz kreveta u pokušaju da ga barem udari, zakačila se licem za selotejp, što je izazvalo histeriju. Njen suprug se čitavo vrijeme smijao i nije ni pokušao da joj pomogne. Video je na kraju postao viralan i nasmijao je hiljade ljudi. Video možete pogledati ovdje.