Žene lude za ovim trendom: Izgledajte privlačno više nego ikada preko zime!

0
107

Svake godine se upoznajemo sa par novih trendova a u prošloj godini su se mogli pamtiti neki zanimljivi trendovi farbanja kose zbog kojeg mnoge dame nisu mogle da odole.

Danas ćemo vam predstaviti jedan od novih trendova koji je već brzo postao poznat a to je nešto što do sada niste vidili. Radi se zapravo o balayage tehnici koja je obilježila 2017. godinu a sigurno će biti viđen i ove godine osim toga što je nova verzija naprednija.

Sada je taj trend unaprijeđen a vaša kosa će biti boje meda i smeđe boje, osim toga što će bit drugačije i bolje raspoređena. Ovaj trend je probao poznati frizer Derin Danijels koji dolazi iz Kolorada.

Uz par novih detalja na ženskoj kosi on je došao do nove frizure ali sada su svjetliji ali da vrhovu budu tamniji. Tehnika je slična kao i ombre ali kada to profesionalni frizer uradi onda to izgleda magično.

Frizer Danijels ima profil na instagramu gdje stalno objavljuje svoj rad a sada je i objavio svoj najnoviji rad. Napisao je opis na njegovom radu koji je glasi da ovaj trend balayage treba da bude orginalan i obrnut.

Po njegovom mišljenju, ova frizura odgovara svakoj ženi, kako mlađim tako i starijima. Najljepše stoji djevojkama koje imaju kosu boje meda ili karamele. Samo jedna mala promjena je napravila novi trend a do sada su reakcije na ovakav stajling mnogo dobre i sve više postaje poznat.

Mlade djevojke mogu da naprave promjenu svoje frizure a ako niste znali šta želite uraditi sa svojom kosom, možda je ovo pravo riješenje za vas. Pokažite sliku svome frizeru a onda počnite i vi ovaj novi  trend kojim će svako biti oduševljen što ga vidi na vama.