Žena za sva vremena: Supruga Marinka Rokvića okopava baštu, sadi povrće, ali to nije sve! – Kreacije Portal
Uncategorized

Žena za sva vremena: Supruga Marinka Rokvića okopava baštu, sadi povrće, ali to nije sve!

Supruga poznatog pjevača Marinka Rokvića, Slavica, svojim svakodnevnim objavama na Instagram profilu prosto oduševljava javnost.
Ona je ovog puta ona je pokazala kako izgleda kada zasuče rukave te posadi baštu. Poznato je da ona stalno vodi računa oko nje, okopava je i sređuje.

Posadila je i nekoliko vrsta povrća, a između ostalog tu se može naći krastavac, đumbir, paradajz…

Ona je oduševila sve koji je prate, te na račun svoga rada nerijetko dobija pohvale, a uz sve to, Slavica se odlično drži pa izgleda da joj rad u prirodi i te kako godi.

Danas je naša bašta kao pravo organsko domaćinstvo čarobnim štapićem otvorilo svoju kapiju te primilo u malo carstvo i nove rasadne biljčice.
Paradajz, krastavac, cveklu, kelj, brokol, mirođiju, rukolu, peršun, celer, blitvu, ren, đumbir, maričnjak, žalfiju, kamilicu, nanu, smilje, bosiljak, steviju, ehinaceu, kantarion, pelin… Malo li je?
Ali taj štapić nije mogao sve sam da posadi – ovo je napisala Slavica u opisu fotografije koju je objavila na Instagram profilu.

Iako se njen suprug Marinko kao i sinovi Nikola i Marko bave pjevanjem i zarađuju na desetine hiljada eura, ova divna žena ipak gaji skromnost!

Oglasi – Advertisement