Žena Slavica(42) tokom noći HIPNOTIŠE vlastitog muža, a on danju radi kućanske poslove: JE LI OVO MOGUĆE? – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Žena Slavica(42) tokom noći HIPNOTIŠE vlastitog muža, a on danju radi kućanske poslove: JE LI OVO MOGUĆE?

 

Vjerovatno je većina žena iskusilo barem nekoliko puta nezadovoljstvo povodom toga da one sve u kući rade i brinu se o djeci, dok muž ništa ne radi niti se brine o nečemu.

Ukoliko jeste, onda u današnjem članku donosimo jedno riješenje koje bi vam se moglo svidjeti.

Naime, ovo će vjeroavtno svima zvučati kao jedna neistinita priča, ili sarkazam, ali prema informacijama ovo je poprilično tačno.

Život porodice Jerković bi na prvi pogled mogao da izgleda kao jedna idila.

Naime, gospođa Slavica satima telefonira, pije kafe, puši dvije pakle cigareta, dok njen muž u to vrijeme pere, kuha, usisava, briše prašinu, održava dvorište i mnogo drugih stvari.

Međutim ovo je svima bilo čudno, a onda je redakcije jednog časopisa “Zona sumraka” posjetila njjih i mjesto Svilajnac i onda saznali da se Slavica iz hobija bavi vračarenjem.

Ona, naime uz pomoć, vlaške magije skoro svaku noć hipnotiše svog muža, sa ciljem da joj više ne naređuje, da ne pije rakiju i da ne bi pravio probleme svake noći kada se vrati iz kafane.

Oid ranog jutra nju Zoran, sluša i slijepo prati naređenja.
Kada prođe dan, i kada on umoran legne da spava , Slavica iskoristi taj trenutak kako bi mu bajala, te prskala raznim napicima i tako postizala to da je on sutra još vrijedniji.

Na cijelu ovu situaciju oglasili su se stručnjaci koji su rekli, da čak iako je osoba pod hiopnozom ne bi radila neke stvari koje ne radi u stvarnosti, pa tako mnogi vjeruju da je stvarno malo drugačija od one koju nam Slavica priča.

Šta imate reći na ovaj članak? Koji je vaš komentar? Da li ste vi ikada pomislili da hipnotišete svog muža?
Pišite nam vaše odgovore.

Oglasi – Advertisement