Žena primetila da muž svaki put posle rada u garaži želi “ono” s njom, a onda je otkrila SUROVU istinu – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Žena primetila da muž svaki put posle rada u garaži želi “ono” s njom, a onda je otkrila SUROVU istinu

Velšanin Mark Grejem mislio je da se nalazi pred razvodom od svoje supruge Mardž kada je otkrila njihovu najveću tajnu. Mark je godinama u šupi imao jedan sanduk koji je držao pod katancem kako bi njegov sadržaj sakrio od očiju svoje supruge. Nije bio nikakav sadista, niti ubica, već samo jedan čovjek sa zanimljivim hobijem. Mardž je još nešto primjetila, a to je da svaki put kada bi vodili ljubav, Mark je nekih pola sata prije toga bio u šupi .

Mislila je da ga inspiriše rad u njoj jer je Mark bio stolar, pa je htio da se nakon napornog radnog dana opusti u njenom društvu. Međutim, istina je bila posve drugačija. On je zapravo u sanduku imao ogromnu kolekciju filmova za odrasle koje je gledao na svom malom televizoru prije nego li se zaputio u spavaću sobu. Kako Merdž ne bi primjetila ništa čudno, njoj je redovno puštao zvukove testera sa zvučnika, odnosno kako bi dao utisak da nešto radi. Ostatak teksta možete pročitati ovdje.

Oglasi – Advertisement