Žena pala u nesvijest kada su iz krave izvukli OVO, obuzeo ih jeziv strah, više ne smiju ući u štalu! (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Žena pala u nesvijest kada su iz krave izvukli OVO, obuzeo ih jeziv strah, više ne smiju ući u štalu! (FOTO)

Postoje neke mnogo bizarne stvari i čudna dešavanja za koja sada mnogo više i brže saznajemo uz pomoć interneta i društvenim mrežama. Toliko puta smo ostali u nevjerici kad vidmo nešto ili pročitamo, jer se to nikako ne uklapa u okvire normalnog. I prije su vijesto koje su bile vrlo značajne ili vrlo neobične dopirale do širokog auditorijuma putem novina i televizije, ali danas se u vrlo kratkom vremenskom periodu desi da neka važna vijest obiđe čitavu planetu i u svakom ćoškiću zemlje sazna za nju.

Nekada je jedna od velikih vijesti koja je bila i neobična i bizarna, bila ona o rođenju teleta koje je imalo dvije glave tako da su se počele smišljati razne teorije zavjera prema kojima je to djelo nekih kompanije koje žele da stvore genetski modifikovane životinje. Ovo je do nedavno bio jedinstveni slučaj u svijetu, ali se u posljednje vrijeme sve više teladi ovog tipa rodi u svijetu. Tako je u Kini rođeno jop jedno tele, a ima i nekoliko istih slučajeva i u Aziji. Žena iz Kine sa kojom je urađen intervju, ispričala je kako je telenje krave koje je otelila dvoglavo tele počelo sasvim normalno kao i svako drugo, i sve je izgledalo normalno, ali kada je krenula da izlazi glava, ona nije mogla da dođe sebi od šoka.

Čak je i njen muž ostao bez riječi, ali je ostao dovoljno pribran da pomogne kravi da se što prije oteli. Tele koje je došlo na svijet ima dvije glave, tri uha i čak 4 oka. Glave funkcionišu neovisno jedna od druge, a nalaze se na različitim stranama tijela. Ovakav sličan slučaj se dogovdio i u Gruziji, Estoniji i Kini, a prvi ovakav poznat slučaj je zabilježen 2000-te godine.

Oglasi – Advertisement