ŽENA JE OTKRILA GENIJALAN TRIK, OTJERAT ĆE SVAKOG PAUKA IZ KUĆE: Samo ovo stavite u SOBU i PROBLEM RJEŠEN! – Kreacije Portal
Najnovije Novo Savjeti Zanimljivosti

ŽENA JE OTKRILA GENIJALAN TRIK, OTJERAT ĆE SVAKOG PAUKA IZ KUĆE: Samo ovo stavite u SOBU i PROBLEM RJEŠEN!

Ukoliko se plašite paukova ili vas nerviraju svaki put kada se pojave u uglu sobe, jedna majka tvrdi kako ima savršeno rješenje koje će ih zauvijek istjerati iz vašeg životnog prostora. Kako piše britanski “The Sun”, neimenovana žena je objavila fotografiju sovg stana gdje tvrdi kako se riješila paukova jednostavnim trikom kojeg je počeka redovno da primjenjuje. Na Facebook stranici “Familiy Lockdown Tips & Ideas” majka je napisala: “Ako ovo niste do sada probali, sada je krajnje vrijeme, posebno ako imate paukove. Imam savršeno rješenje.”

Naime, ona je iskoristila pepermint kojeg stavlja u osvježivač prostora. Savjet je djeca ili ljubimci ne budu blizu osvježivača ili činije u kojoj se nalazi ulje. Tvrdi kako pepermint svojim posebnim djelovanjem čini da se paukovi jednostavno “isele” iz vaše kuće, zbog efekta peperminta. Ovaj savjet je naišao na salve pozitivnih komentara, a mnogi su joj se i zahvalili što je sa njima podijelila ovako koristan savjet.

Oglasi – Advertisement