Žena je otišla pod nož – Miljana Kulić uradila remont: Evo kako izgleda nakon estetskih korekcija! TREBA JOJ NOVA LIČNA KARTA, NE LIČI NA SEBE…(FOTO)

0

Miljana Kulić je godinama već na javnoj sceni svima poznata kao profesionalni rijaliti igrač, ona je neko ko je pre Zadruge bio i u Parovima, ostala je u rijlaiti programu u drugom stanju, a u rijaliti programu se porodila i celo je vreme bila sa detetom.

Kako smo imali priliku da vidimo Miljana je neko ko je celi svoj privatni život dala na tacni, a zadnje što je obeleženo i što je izazvalo brojne komentare javnosti, jeste njen napad na bivšeg partnera u rijaliti programu zadruga 5, Miljana je njega udarila dok je on spavao zbog čega je na kraju izbačena. Ona je sada poelila jednu sliku gde se jasno vidi promena na njenom izgledu, posetila j kako smo napisali u naslovu hiruršku ordinaciju i napravila je pravi remont na svom licu, ljudi nisu mogli da ne pohvale njen izgled. Svi smataju da je Miljani potrebno odvajanje rijaliti programa i života sa porodicom pod hitno i da će je to psiički oporaviti. Mnogi smatraju je bolesnom osobom, a krive njene roditelje što joj to sve dopuštaju.