Žena je na stub zalijepila OVAJ PAPIR, prolaznici se ZGRANULI: Spomenula i muža, ali to nije sve: Kad vidite ostatak NEĆE VAM BITI DOBRO(FOTO) – Kreacije Portal
Novo

Žena je na stub zalijepila OVAJ PAPIR, prolaznici se ZGRANULI: Spomenula i muža, ali to nije sve: Kad vidite ostatak NEĆE VAM BITI DOBRO(FOTO)

I za danas smo vam spremili jednu super zanimljivu foto priču. Sjećate se slike od prošle sedmice kada je jedan Beograđanin zalijepio za drvo u parku poruku, u kojoj je ostavio svoj kontakt broj telefona u kojem je tražio čovjeka koji mu je ostavio pare za brisačem, jer je napravio štetu na njegovom autu. Ispostavilo se da štete nije ni bilo, jer je auto bilo već oštećeno.I za danas imamo sličnu foto priču, ali u skroz drugome smjeru. Ova gospođa se zove Ksenija i po gradu se pričalo da ima aferu sa dotičnim gospodinom Jakovom. Ona nije htjela da se to riješava putem društvenih mreža, nego je sve lijepo odlučila da riješi po svome rodnom gradu.Okačila je na jako veliki broj stubova i oglasnih tabli poruku  ukojoj objašnjava da ima skladan brak i da nema veze ni sa kakvom aferom o kojoj se priča po komšiluku. Šta vi mislite, je li kriva Ksenija?

Oglasi – Advertisement