Žena izgubila svijest KADA JE VIDJELA ŠTA JE IZAŠLO IZ NJENE KRAVE- Svi su veoma zabrinuti, NE SMIJU VIŠE NI U ŠTALU DA UĐU (FOTO)

0

Društvene mreže su unijele mnoge promjene u naše živote. Danas svako na društvenim mrežama može da napravi profil, grupu, da otvori stranicu, koje su postale za mnoge najzanimljivije, jer na njima mogu da se objavljuju različiti sadržaji sa različitim tematikama.

Tako i ova zaista neobična vijest nam stiže iz Kine, a tu se radi o jednoj kravi i teletu kojeg je otelila. Naime, vlasnica te krave, kada je vidjela šta je izašlo iz krave je od iznenađenja pala u nesvijest, jer je tele imalo dvije glave, četiri oka i četiri uha

Ona je odmah posumnjala da je hrana razlogom zašto joj se otelilo ovakvo tele, a nije nemoguće i da sve to ima veze sa zagađenjem zemlje. Na kraju su veterinari pokušali da uklone jednu glavu operativnim zahvatom, ali nažalost, tele nije preživjelo zbog te njegove deformacije. Da li ste vi čuli za ovakve slučajeve i koje je vaše mišljenje kada je ova tema u pitanju?