Zdravko Čolić tražio djevojku za grupnjak sa prijateljem: objavljeni svi detalji, na kraju i sam priznao – svi su izvan sebe, SKANDAL!

0

Zdravko Čolić je jedno veliko ime na muzičkom nebu Balkana, ali i mnogo šire. Naime riječ je o čovjeku koji je uspio izgraditi ogromnu karijeru za naše prostore, njegove pjesme pjevaju svi, od najmanjih do najvećih. Kome god spomene ime Zdravka Čolića on če vam znat reći barem 2,3 hita koji su obilježili njegovu karijeru. Iako je već stariji, Čola još uvijek može prikupiti veliki broj fanova na svoje koncerte, a koji željno iščekuju svaki njegov nastup.

Što se tiče Čolinog privatnog života, on nije volio pričati o tome, a pogotovo nakon što se oženio svojom suprugom Aleksandrom 2001. godine. On iz tog braka ima 2 kćerke, a koje su sada već odrasle djevojke. Iako on ne priča baš često o njima, Čolić je u par navrata volio podijeliti neke pikanterije iz njegova privatnog života. Naime, Čola je prije ženidbe imao dosta buran ljubavni i intimni život, pa su ga tako često povezivali sa mnogim damama.

On ionako važi za najvećeg dasu ovih prostora pa tako da su mu se žene bacale pod noge. On je u jednom intervjuu pričao o svemu,pa i kako je izgubio nevinost sa čobanicom na nekoj livadi, te kako je uvijek volio žene sa bujnim oblinama, a najviše ga privlači čuveni velik prsni koš. Ono što je sve iznenadilo, jeste njegovo priznanje kako je maštao o grupnjaku.