Zbog samo jedne nevine izjave Mali Ljuba postao meta hejtera: Osim maloga dječaka meta su postali i njegovi roditelji

0
91

Ima samo 6. godina a već je uspio da pobjedi u takmičenju Pinkove zvjezdice,koje je zasigurno jedno od napopularnijih takmičenja u regiji u kojem učestvuju djeca do 15. godina starosti. Svi ga znaju kao Malog Ljubu, i iako je pobrao sve simpatije i žirija i publike za svoje izvedbe, u zadnje vrijeme se počeo pojavljivati pregršt negativnih komentara upućenih Malom Ljubi.

Većina negativnih komentara prema Ljubi dolazi od ljudi koji bi po godinama starosti mogli da budu roditelji ovome dječaku, ali ih to ipak nije spriječilo da saspu salvu negativnosti prema ovoma malom dječaku.

Ljuba je u svojim nastupima pokazao svoj izvanredni talenat, koji je i najvećim razlogom zašto je pobjedio u takmičenju. Svaki njegov nastup je bio fantastični doživljaj koji nikoga , a pogotovo žiri nisu ostavljali ravnodušnima. Razlog za negativne komenatre od strane nekih individua je jedna nevina dječija izjava poslije proglašenja pobjednika i poslije pitanja upućenog Ljubi šta će da uradi sa nagradom.

Ljuba je, kao što bi svako drugo dijete to učinilo, odgovorio da će od roditelja tražiti da mu za nagradu kupe određene igračke, i to je bio dovoljan razlog da raznorazni, recimo ljudi, počnu u negativnom kontekstu da komentarišu izjavu jednog šestogodišnjeg dječaka. Zaista nije jasno zašto pojedinci imaju tu potrebu i izraženi kompleks da sve što  iole iskače iznad prosječnosti popljuju i obezvrijede.

Vjerujemo da Mali Ljubo, pored svoga talenta ima i tu snagu da prebrodi ove zlobne komentare, koji svoju neostvarenost u životu nadoknađuju time da pljuju po svemu onome što je dobro. Poput Malog Ljube.