Kako se navodi, do navodnog sukoba između Ilde i Šabana Šaluća došlo je jednom prilikom.Prema pričama bliskih obiteljskih prijatelja, Ilda i Šaban Šaulić doživjeli su sukob isključivo zbog Ildinog izbora emotivnog partnera.

U obitelji Šaulić u to je vrijeme bilo strogo zabranjeno raspravljati o pjevačevom odabraniku.Unatoč Šabanovom i Gocinom oštrom protivljenju, njihova se kći zaljubila u muškarca koji je petnaest godina bio u braku s odraslom djecom, zbog čega su njezine težnje da osnuje obitelj bile zanemarene.

  • Unatoč značajnoj razlici u godinama od tri i pol desetljeća, bivši dečko Ilde Šaulić, također stariji od nje, nije kočio njihovu vezu jer ga je bezuvjetno voljela i bila spremna čekati koliko god treba, a sve dok je u braku.

Ilda je proživjela dugotrajno razdoblje patnje nakon raskida desetljeća i pol dugog ljubavnog partnerstva, do kojeg su dovele različite želje i ciljevi. Unatoč njezinim rijetkim i suzdržanim razgovorima o tome, čvrsto je držala uvjerenje da više nikada neće doživjeti sličnu dubinu emocija.

  • Više o Šabanu Šauliću u nastavku:

Šaban Šaulić, poznati folk pjevač iz Srbije romskog podrijetla, stekao je nadimak “kralj narodne glazbe” od svojih obožavatelja i medija tijekom svoje slavne karijere. Među njegovim opsežnim repertoarom, pjesme “Dođite da ostarimo zajedno” i “Dva bijela galeba” hvaljene su kao oličenje izvrsnosti narodne glazbe. Sve do 1976. talentirani Budimir “Buca” Jovanović pisao je Šaulićeve pjesme, ali od te godine ja sam preuzeo kao jedini kantautor odgovoran za sve njegove hitove na vrhovima top lista.

Rođen 1951. u Šapcu, Šaban Šaulić otisnuo se u svijet. Provodeći značajan dio svog života u Bijeljini, razvio je jaku vezu sa gradom, baš kao i njegova majka Ilduza Demirović, koja je iz njega. Od 1974. do 2001. Šaban je nosio periku kako bi nadoknadio postupno opadanje kose.

  • Karijera
    S nepunih osamnaest godina, Šaban Šaulić je 1969. godine predstavio svoj nastupni album. Budimir Jovanović je punih osam godina držao cijenjenu poziciju kantautora iza glazbe Šabana Šaulića. No, već od te godine Šaban Šaulić preuzeo je na sebe da osobno piše sve njegove hitove s vrha top lista.

 

Preporučujemo