ZBOG NJENE ULOGE U FILMU ”TOMA” CIJELA SRBIJA I REGIJA PLAČE- Bila je zaljubljena u svoga kolegu, pisala mu je pisma svaki dan- A ONDA SE DESILO ČUDO (FOTO)

0

Glumica Paulina Manov, koju svi sada znaju kao Ljiljanu iz popularnog filma “Toma”, je gostujući u jednoj TV emisiji otkrila, kako joj se , kada je bila mlada, mnogo dopadao glumac Srđan Žika Todorović:

Moja drugarica je bila veliki fan EKV-a. Mnogo je voljela Milana Mladenovića, a ja sam vojlela Žiku, Srđana Todorovića. On je izgledao kao pravi taj dečko, bio je bubnjar i glumac, plavušan, mangup. On se meni jako dopadao. Nije se on meni dopadao kao da mi budemo momak i djevojka. Ja sam znala da je on gore u nekim visinama, da mi nismo ravnopravni, a to mi je uvijek bilo jako važno, kada si sa nekim u vezi, da budemo ravnopravni. Ne sad on je zvijezda, a ja sam neka bubašvaba. Ja sam imala 17 godina, on 10 godina više, ali on je mene tako očaravao tom vještinom ustvari, tog bubnja i svih tih uloga koje je on imao. I onda sam ja od te dosade u školi, počela da mu pišem pisma. Ja sam njemu svakog dana pisala pisma i ubacivala mu u sanduče. I onda smo se mi upoznali i ja sam shvatila jednog dana, da bih ja voljela da budem glumica i onda su me primili na Akademiju i ja mu kažem “Žiko, ja sam upisala glumu, a on kaže, “Sigurno kod Vladimira Jevtovića”, koji je bio njegov profesor i mislio je da ga lažem, ja mu njemu, “Ne, ne ja sam upisala kod Milenka Maričića”, i on mi na kraju kaže “Super, kul, ajde ćao”

Inače, lik Ljiljane, teško bolesne supruge doktora koji liječi Tomu Zdravkovića, u filmu “Toma”, potpuno je izmišljen. Ipak, Paulina je od tog lika uspjela da napravi nešto posebno te su mnogi koji su gledali film priznali da su baš zbog nje pustili suzu.