Zbog NJEGA je stekla slavu i bogatstvo: OVO je muž Jane Todorović, ZINUĆETE kad vidite kako izgleda(FOTO) – Kreacije Portal
Zanimljivosti

Zbog NJEGA je stekla slavu i bogatstvo: OVO je muž Jane Todorović, ZINUĆETE kad vidite kako izgleda(FOTO)

Jana Todorović pristtna je na estranoj sceni već treideet godia iima iza sebe uspješnu karijerju i dosta hitova. Ona je svoju slalu stekla isključivo pjemsmama pri čemu jj je izgleda svkako pomogao.

 

Ona je danas već sad dubbinski zagazila u četrdesete godine, ali još uvijek sasvim lijepo izgleda. O njenom se privatnom životu malo pisalo upravo iz razloga što nije pravila skandale i nije bila u tom kontekstu interesantna medijima a ni javnosti. Janino pravo ime je Dragana i jednom prilikom je objasnila da je odlučila uzeti umjetničko ime Jana, jer je u vrijeme kada je ona počinjala svoju pjevačku karijeru, na sceni već bilo puno pjevačica koje su se zvale Dragana, kao i ona.

Ivana Todorovića, svog muža je upoznala početkom devedesetih godina a vjenčali su se 1995. godine i od tada žive u Munchenu. Ivan je inače vlasnik produkcijske kuće Vip production i on i Jana imaju kći koja je rođena u Las Vegasu prije 14 godina i kojoj su dali ime Kristina Džulijen. Jana svoju porodicu drži daleko od medija, ali nerijetko njihove zajedničke fotografije objavljuje na društvenim mrežama.

Oglasi – Advertisement