Zbog njega je Esmeralda progledala: Pogledajte kako danas izgleda čuveni latino zavodnik: Da li je moguće?

0

Možemo slobodno reći kako su nam meksičke sapunice definitivno obilježile djetinjstvo, a neki od popularnih glumaca u bili su nam prve simpatije kao i idoli.

Jedan od njih je definitivno Fernando Colunga, ovaj poznati glumac nas je oduševio u svim serijama, bez obzira u kojoj se zapravo nalazio.
Iako su meksičke sapunice danas ipak zamijenjene turskim i indijskim, pa tako i meksičke zavodnike zamijenile njihove turske i indijske kolege, zanimalo nas je ipak gdje je ovaj poznati glumac i šarmer danas te čime se on sada bavi.

Gledali smo ovog tamnokoskog zavodnika u brojnim telenovelama pa evo i neke: Zora (Luis Manrikue i Arellano), Odavde u vječnost (Eduardo Juarez / Franco Santoro), Otmičar (Carlos Daniel Bracho), Esmeralda (Jose Armando Penarreal De Velasco), Passion (Ricardo de Salamanca / Ricardo Lopez) de Carvajal), istinska ljubav (Manuel Fuentes Guerra) i još mnogim drugim.


Ali danas ga većina zapravo i pamti po imenima likova iz serije koje je glumio ovaj ljepotan.

Uprkos učešću u ogromnom broju serijala te odlično odigranih uloga, ipak je producentska kuća Televisa raskinula je prije par godina ugovor sa njim.
Naveli su kao razlog da je odbacio ulogu u jednoj seriji, međutim to nikada nije bilo 100% potvrđeno.


Danas on izgleda čak i bolje nego što je izgledao u svojim mlađim danima, naravno ako je to moguće.
Ali ono što je i dalje ostalo nepoznato je da li je ovaj glumac trenutno zaljubljen ili ima možda djevojku, ono što znamo je da do sada nije bio nikada oženjen.

Njegovo puno ime je Fernando Colunga Olivares, a on je rođen 3. marta 1966. godine, a kao što je već ranije spomenuto, on je poznati meksički glumac koji je najpoznatiji po tim meksičkim telenovelama.