ZBOG NJE JE OSTAVIO LIDIJU VUKIČEVIĆ- Poznati fudbaler na zabavu došao sa zanosnom brinetom- ZBOG NJENOG IZGLEDA SVI ODLIJEPILI (FOTO)

0

Lidija Vukičević u današnje vrijeme svakako spada u red poznatijih glumica u Srbiji, mada to, barem u posljednje vrijeme nije zaslužila zbog svojih uloga, kojih je sve manje, već zbog toga što je postala prava zvijezda društvenih mreža, kao i zbog njenog atraktivnog izgleda i burnog ljubavnog života.

Ona je regionalnu slavu stekla sa svojom ulogom Violete Popadić u seriji ”Bolji život”, a  tada nije imala ni predstavu da će je ta uloga označiti za cijeli život. Karijera ju je krenula. ali je trpio privatni i ljubavni život Udala se za tada veoma poznatog fudbalera Crvene Zvezde, Mitra Mrkelu, sa kojim je dobila i dva sina, ali nedugo zatim je uslijedio njihov razvod.

Fudbaleri su poznati po tome da vole lijepe žene, posebno modele i manekenke, pa je Mrkela ne tako davno, kada se pojavio na jednoj svadbi, pokazao svoju ljepšu polovinu na čiji je izgled mnogim muškarcima pala vilica. Mrkela se pojavio tada u društvu zanosne ljepotice, brinete, za koju niko nije znao ko je ona, ali je njena pojava, i njena crvena haljina privukla pažnju svih, te je sve to isticalo njen savršeno tijelo