Zbog Nje Crnogorci Gube Glavu: Ona Je Jedna Od Najljepših Odbojkašica Na Svijetu, A Muškarci Zbog Njene Ljepote Ostaju Bez Riječi – Kreacije Portal
Magazin

Zbog Nje Crnogorci Gube Glavu: Ona Je Jedna Od Najljepših Odbojkašica Na Svijetu, A Muškarci Zbog Njene Ljepote Ostaju Bez Riječi

Ženska ljepota je tema koja uvijek zanima medije. S pojavom društvenih mreža , ženska ljepota je česta tema i polemika , kao i rasprava na društvenim mrežama. Jedna od onih žena koja ljepotom oduzima dah je prelijepa crnogorska odbojkašica.

 

Njeno ime je Tatjana Bokan. Svaki put kada se ona pojavi na sportskom terenu , ona muškarce baca u trans. Isto tako biva i kada se pojavi na nekim javnim događajima. Već je navikla na činjenicu da je sva pažnja usmjerena na nju.

Naime , njena popularnost je iznimno porasla u Crnoj Gori , te u ostatku regije. Ona neprestano prima ponude raznih časopisa za svoje fotografije. Tatajana je priznala , da je rad modelinga usrećuje , ali da ipak više voli odbojku i najsretnija je u tom poslu. U nastavku vam donosimo par njenih fotografija sa Instagrama. Izabrali smo one nejvrelije , pa ne sumnjamo da će vam se svidjeti.

Oglasi – Advertisement