Zbog čega Tanju Savić ne viđamo na estradi: Imala je teško djetinjstvo i pomagala je svojim roditeljima mnogo, dok su je se oni odrekli kada je izgubila bebu

0
14

Poznata folk pjevačica Tanja Savić nije imala toliko jednostavan život, a kada je završila sa učešćem u Zvezdama Granda, onda je njena karijera krenula fanstastičnim putem. Albume je redala jedan za drugim i stvarala prave hitove, dok se odjednom odlučil povući iz javnosti i nestati totalno sa scene.

Njeno djetinjstvo nije bilo baš lijepo jer je njena porodica živjela u teškim uslovima, a zbog toga oni nisu imali niti neke osnovne stvari i tako kada je Tanju krenulo na estradi, onda se ona zaista potrudila kako bi pomogla svojoj porodici da stane na noge. Sve to je nestalo u odnosima u između Tanje i njene porodice radi kuće u ZVezdari koju je nekada Tanja kupila za 100.000 eura.

Pjevačica nije bila baš u najboljoj situaciji što se tiče finansija, a radi toga je morala da proda kuću, dok se sa svime time nisu slagali ostali članovi njene porodic. Članovi porodice se nisu htjeli složiti s time zbog toga što je Tanja platila kuću svojim novcem, a ona je bila registrovana na Tanjinog oca.

Sama pjevačica je rekla da se tada mnogo razočarala, a onda i nije baš u najboljim odnosima sa svojom porodicom. Najviše ju je pogodilo kada joj je majka rekla da ta kuća nije njena, nego da je to kuća od porodice i govorila joj je kako izmišlja i laže da je njena. Tada je pjevačica zaista pobijesnila, dok je morala naći neki drugi način kako bi svoje probleme riješila. Sada je ponovo krenula da radi na svojoj pjevačkoj karijeri i svi se nadaju da će poslije svega biti samo jača.