Završena OBDUKCIJA glumca Bojana Lazarova: U oproštajnom pismu otkrio zbog čega se UBIO!

0

Smrt poznatog srpskog glumca Bojana Lazarova, pogodila je cijelu srpsku javnost, jer je izvršio samoubistvo skokom sa mosta na Adi. Prolaznici su u ranim jutarnjim satima primetili vozilo na cesti sa upaljenim žmigavcima, koje je bilo napušteno.

Na šoferšajbi je pronađeno oproštajno pismo, a odmah u blizini je pronađeno beživotno tijelo glumca. Nakon ovog događaja, saznalo se da je glumac patio od teške depresije i da je već pokušavao raniej da se ubije. To nisu znali ni njegovi najbliži jer je uvijek bio pozitivan i nasmijan, te niko nije ni slutio kakve ga muke muče.

Nakon što je urađena obdukcija tijela, od početka se smatralo da je samoubistvo u pitanju jer je glumac pao sa visine preko 30 metara i uzrok smrti su višestruki prelomi na tijelu. Bojan je bio član malog pozorišta Duško Radović, a mnogi su ga voljeli zbog uloga u Beogradskom fantomu, Mirisu kiše na Balkanu, Klopci, Tajni vinove loze i mnogim drugim ostvarenjima. Posle njega je ostalo dvoje djece, koje je imao u braku sa bivšom suprugom, jer su se ubrzo razveli.