ZATO GA SADA NEMA NIGDJE- PRIČALO SE DA JE NAŠ POZNATI PJEVAČ BIO U VEZI SA SUPRUGOM NAJMOĆNIJEG ČOVJEKA U SRBIJI- SVE JE I DALJE POD VELIKIM VELOM TAJNI (FOTO)

0

Bivša djevojka Baneta Mojičevića je, prema pisanju medija, čak 20 godina starija od njega, no to ih ne sprječava da se zabavljaju. Prvih nekoliko godina te godine, nakon što je na ZG pobijedio, nije se mogao riješiti obožavatelja. Dok su se mnoge djevojke borile za njega, njegovo srce osvojila je 20-godišnja pjevačica, javnosti poznata kao bivša supruga srpskog medijskog moćnika. Riječ je o Sonji Mitrović Hani.

Vjeruje se da je 2008. godine ona ušla  u vezu s Banetom. Kažu da se jako dobro slažu i svugdje idu zajedno, pa im razlika u godinama ne predstavlja problem. Pisalo se i da je Bane sa Hanom iz koriszi jer ima najbolji glazbeni studio u Srbiji. Svi su očekivali mogućnost svoje romanse, ali to nije dugo potrajalo. Nakon toga Bane je upoznao Milicu s kojom se oženio i dobio dvoje djece. On sa svojom suprudom i djecom živi jako srećan i skladan život, te se iz tog razloga jako rijetko pojavljuje u medijima.