Zašto se Megan Markl ponašala tako bizarno?- PILA MLIJEKO IZ FLAŠICE ZA BEBE I DODIRIVALA KAMEN SVOJIM LICEM (VIDEO/FOTO)

0

Megan Markl je osoba koja je za veoma kratko vrijeme postala i crna ovca britanske kraljevske porodice. A kada je Hari odlučio da se odrekne svojih kraljevskih obaveza i da se sa svojom porodicom preseli u Ameriku, Megan je ouznačena kao glavni krivac za taj njegov potez.

Megan je inače prije braka bila poznata u svijetu po svojoj važnj ulozi u hit seriji ”Suits”, a sada , kako se vratila u Ameriku, često je u medijima i na nekim događanjima. Sada je Megan opet podigla veliku prašinu sa svojim gostovanjem u emisiji ” The Elen Show.” Megan je nastupila u zabavnom dijelu emisije, te je pokazala i neke svoje glumačke vještine, a morala je da radi sve što joj je Elen naređivala, a neke njene naredbe su bile baš bizarne.

Tako je Megan bila došla do jedne prodavačice koja je prodavala kristale te je na sav glas vikala ”Dobra energija” te je dodirivala robu. Ima tu još nekih bizarnih dijelova, kao onaj kada Megan kaže kako joj je potrebno mlijeko, te nakon toga iz torbe vadi dječju bočicu sa mlijekom i pije iz nje

Cijeli video možete da pogledate OVDJE