ZAPAD NAS TRUJE! LIDL U SRBIJI DANAS POVUKAO OVAJ PROIZVOD JER JE OTROVAN! Ukoliko ga imate u kući, ODMAH GA BACAJTE!

0
A new Lidl supermarket is pictured in the town of Winterthur north of Zurich March 16, 2009. The German discount supermarket chain will open its thirteen first supermarkets in Switzerland on next March 19. REUTERS/Arnd Wiegmann (SWITZERLAND BUSINESS FOOD DRINK) - RTXCULQ

Nedavno je u jednom članku bilo riječi o tome kako pojedini trgovački centri, u želji za pobjeđivanjem konkurencije, na policama u svojoj ponudi imaju jeftinije proizvode, pri čemu doduše zanemaruju kvalitet.

Zbog svega toga na policama imamo jako puno nekvalitetnim proizvoda, mnogo je onih kojima uskoro ističe rok trajanja, a ima i onih kojima je već prošao taj rok. To je definitivno grozna reklama za jedan jaki trgovački lanac, kojem to nikako ne godi.

Tako se Lidl poslovnica u Srbiji izvinula javno svi svojim potrošačima, obzirom da je došlo do greške, pa se prinuđeni povući iz prodaje jednu pastu od susama koju su svi do jučer mogli naći na policama u prodavnicama. Razlog za ovaj potez je činjenica da je naknadnim testiranjem u pasti pronađeno mnogo aditiva, tačnije rečeno pesticida za zaštitu biljaka, što definitivno nije uopšte zdravo za ljudski organizam i za zdravlje osobe.

U zvaničnom saopštenju se navodi kako taj artikl nije zadovoljio normative koje inače zahtjeva EU i pravilnik Republike Srbije. U proizvodu je uočena veća količina etinil oliksida, tvari koja uopšte nije dobra za čovjeka, naročito ne u količini koja je bila pronađena u spornom artiklu.

Lidl je tako obavijestio sve svoje mušterije koji su kupili ovaj produkt, a na kojem piše da je rok trajanja mart ili juni 2022. godine da taj proizvod vrate nazad u trgovinu i da će odmah dobiti povrat svog novca.

Detaljniji opis svega ovoga što smo vam naveli imate na slici ispod, a tu možete tačno vidjeti i o kojem artiklu je zapravo ovdje riječ.