ZALJUBLJENI MLADOŽENJA IZ SRBIJE POSTAO PRAVI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA- ” Ma reko’ kakva goveda, šta bidne! Neka idu, ja odo’ da se ženim! (VIDEO)

0

Ljubav ne bira kada i gdje se dešava, najbolji primjer toga nam dolazi iz Raške gdje su se dvoje mladih toliko zaljubili jedno u drugo da je mladoženja zbog nje u jednom trenutku ostavio sve svoje seoske poslove, te je odlučio da se vidi sa svojom budućom izabranicom. Oni su ispričali kako je izgledao njihov prvi susret i kako su shvatili da su srodne duše.Ipak, splet okolnosti ga je u jednom trenutku naveo da pomisli da ga njegova djevojka ”zeza”:

“I izjutra se dogovorili, ona da dođe. Sa taksijem i ja da idem, da poranim oko šest, da potražim goveda, pa ću za Pazar. Ma reko, kakva goveda, šta bidne, neka idu, idem ja da se ženim. I odem dole u Pazar, treba pet, šest sati da se dođe do Pazara, pa ček dole, ona do granice, mogla da piše poruke. Kako je prešla granicu, ušla u taj roming i nije mogla da piše. A mene, za ime miloga Boga, uhvati neka panika i nervoza, reko, od ovoga, nema ništa. Pola sata prođe, ja je zovnu, uplatio ja kredit, ona se javlja, tu smo, daleko, bre, ono kllizav put bio. I došli do Senicu.”

Dalje u svojoj priči mladoženja je otkrio i ove stvari: ”Reko, dobro je. I ja odem tamo, reko da popijem kafu, sok, šta bilo, dok se ona ne stigne u kafanu Stari Ras. I kaže, “Zovi me ti za sat”. I ja otido tamo, prođe sat, ja je zovnem, ona kaže “pukla nam guma još smo u Senici.” Kako ona reče, pukla guma, ja nešto ne poverujem. Reko, sve je to neka za***ancija.”, rekao je mladoženja kroz smijeh