ZALJUBLJENI KAO PRVOG DANA Kako je Makron osvojio 25 godina stariju profesorku književnosti, o njoj je napisao EROTSKI ROMAN

0

Francuski predsednik Emanuel Makron, koji se često spominje u medijima u zadnje vreme od kako je krenula situacija sa Ukrajinom i Rusijom, je ponovo pobedio na izborima u svojoj zemlji. O njegovom privatnom živou se zna da živi u jako srećnom braku.

Jedna francuska novinarka se nedavno sprijateljila sa Makronom i njegovom 25 godina starijom ženom Brižit, te je odlučila da napiše njihovu autobiografiju iz razloga jer imaju predivan odnos. Novinarka je odušvljena ovim parom i kaže da se oni jako vole kao da su na početku veze.

“Oboje su veoma inteligentni, povezani na različitim nivoima te, uz sve to, i dalje jako zaljubljeni. Oboje vole knjige i čitanje i njihov pristup životu baš je takav. Kada razgovarate sa Brižit ili Emanuelom, njihov govor prepun je literarnih aluzija. Moja knjiga nije politička knjiga, već knjiga o ljubavi. Kada bih ih videla zajedno, a viđala sam ih često, uvek su se dodirivali i ljubili u obraz”, otkrila je autorka knjige.