ZALJUBIO SE U NJU DOK JE BIO U BRAKU: Žarko Laušević nije odustao od OVE LEPOTICE iako su im se putevi razilazili

0

Glumac na našim prostorima koji je nekada važio za velikog zavodnika, srce je da samo dvema ženama. Žarko Laušević je najprije bio u braku sa Majom sa kojom ima kćerku Asju i sina Dušana. Kasnije se zaljubio u Anitu Roganović i sa njom također ima kćerku Janu.

On je Anitu upoznao krajem osamdesetih na snimanju filma “Boj na Kosovu”. Anita je rođena 1966. godine u Ljubljani. Glumac s zaljubio ali je ipak odlučio da zadrži brak, te su im se putevi razišli. Inače njegova supruga je radila na velikim i popularnim projektima kao što su “Seks i grad” i “Spajdermen 2”, i sarađivala je s velikim zvezdama Holivuda, poput Leonarda Dikaprija i Kejt Vinslet.

Žarko je sada u braku sa Anitom, jer su im se putevi ponovo ukrstili. “Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma ‘Boj na Kosovu’. Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku. Andreu. Bez ‘j’ . Dolazi otmena, visoka, lepa. ‘Razvodim se’, reče mi danas”– ovako je glumac opisao njihovu ljubav.