ZAISTA TUŽNO- NAŠEG POZNATOG PJEVAČA RAZDVOJILI OD NAJVEĆE LJUBAVI U NJEGOVOM ŽIVOTU- Majka je udala za drugoga iz ovih razloga- NIKADA NIJE DOŠAO SEBI (FOTO)

0

Zna se da je ljubav najjača sila na svijetu te da je ona bila pokretač i izvor mnogih lijepih stvari i divnih umjetničkih djela. Ljubav je ta koja  ljude motiviše da rade dobre stvari, ali isto tako neuzvraćena ljubav može čovjeka da pretvori u pravoga monstruma. Ipak, niko ne može bez ljubavi i najsretnija je ona osoba koja nekoga voli i koju neko voli

Pjevač Ivan Milinković karijeru je gradio isključivo na talentu i dobrim pjesmama, a svoj privatni život držao je daleko od očiju javnosti. Ipak, u jednom razgovoru sa novinarima je otkrio jedan detalj iz života za kojeg je malo ko znao, a otkrio je da majka jedne njegove nekadašnje velike ljubavi nije nikako mogla da se prihvati izbor njene kćerke, te je uradila sve da je uda za drugoga, a Ivan je to sve ovako objasnio:

“Najjače ljubavne pjesme uvijek su bile one koje su govorile o patnji zbog neuzvraćene ili zabranjene ljubavi! Imao sam prije mnogo godina situaciju, koju opisuje stih pjesme : ‘Za drugog te majka udala’! Majka moje tadašnje djevojke je rekla: ,’Ćero, mani se ti muzičara i estrade, takvi nikad nisu kod kuće. Gledaj neko sretnije rešenje, nekog inženjera koji je na poslu od 7 do 15h!’. Tako je i bilo, majka je udala za drugog”