ZAISTA STRAŠNO- DOŽIVIO VELIKU NESREĆU PA NAPUSTIO ESTRADU- Njegovu pjesmu baš SVI OBOŽAVATE- Niko ne zna šta je preživio- DANAS BI GA MALO KO PREPOZNAO (FOTO)

0

Pjevača Goran Dimitrijadisa Dimu svi pamte po legendarnom hitu devedesetih, pjesmi “Nije mene dušo ubilo” sa njegovog prvog albuma. Na društvenim mrežama veoma često možemo da zateknemo pitanja gdje je on danas i šta radi, kao i razna nagađanja o tome zašto je prestao da se bavi muzikom.

” Sve te poslove sam imao bez praktično ikakve reklame, samo zahvaljujući toj pjesmi. Inače, nikada nisam htio da snimam po svaku cijenu. Ja ne shvatam to da neko proda njivu ili neko drugo imanje da bi snimio CD. Ja muziku nikada nisam doživljavao kao trgovinu” – pričao je Dima za medije pre određenog vremena te je tada i otkrio da je imao veliku nesreću koja ga je zaustavila u njegovoj karijeri: ”2000. godine mi je izgorjela kuća. Skroz” – prisjetio se Dima što ga je zaustavilo od daljih ulaganja:

” Uložio sam svu snagu i svu volju da ponovo napravim kuću, ali to je trajalo. Na kraju sam napravio dvije kuće, svojim poštenim radom. Zato i nisam ulagao u muziku, u pjesme” – ispričao je Dima tada za medije.