Zaista je pretjerala i otela se kontroli: Poslije završetka rijalitija Anabelu Atijas čeka tužba zbog Zadruge

0
43

Pjevačica Zorica Marković je napustila rijaliti Zadruga, a prilikom svoga učešća je ona bez bilo kakvih problema odlučila da komentariše Kiju, Slobu i Lunu koji su nam pravili najpoznatiji ljubavni trougao. Ona je još uvijek ostala pri svome stvaru da ne podržava Luninu vezu sa oženjenim muškarcem.

– Biti tako nečija ljubavnica na javnoj sceni i boriti se za njegovu ljubav na takav ponizan način i spuštati se na stvarno nizak nivo je nešto što ja nikada neću moći podržati. Šta to tačno znači kada se čovjek zaljubi? Svi mi nekada bili zaljubljeni u životu, ali smo tada imali barem malo mozga. Sada se ne radi o tome da ona ima ljubav prema Slobi nego je to prešlo u rivalstvo gdje ga ona želi oteti od Kije i ja sam 100 posto sigurna u to. Bila sam ja tamo i nije mi trebalo dugo da sve shvatim, a Luni je samo bitno da ona njega otme od Kristine i to je osoba koja je bolesno ljubomorna na nju, rekla je Zorica.

– Njih dvoje su se dogovorili kako pri samom kraju rijalitija nće biti zajedno kako bi se oprali, a mi ćemo sada biti svi slobodni. Svi smo mi gubitnici, ali ona nije u stanju da sakrije te svoje bolesne nalete ljubomore i osjećaja za posesivnosti zbog čega je uvijek pravila sramotne scene, dodala je Zorica.

– Ja sam vidjela nekoliko klipova na društvenim mrežama ove Anabele kako me nešto pokušavaju blatiti, a nikog od njih nisam uvrijedila. Najbolje bi joj bilo da se bavi sa svojim djetetom kako bi trebala i da ne podržava sve ove njene gluposti. Morati ću da se s njim obračunam na sudu, a to su Mirko Gavrić, Razija Bukva i Gazimen koji su zaista pretjerali sa svojim izjavama, rekla je za kraj Zorica.