ZADRUGA U HAOSU- Majka maloljetne Milice završila na Hitnoj- Pozlilo joj nakon onoga što je Milica radila sa Mensurom- SADA SE, ŽESTOKO LJUTA, OBRATILA I NOVINARIMA (FOTO)

0

Već na samome početku Zadruge 5. Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović su podigli veliku prašinu, jer su odmah uplovili u emotivnu vezu, te sada o njihovim vrelim akcijama ispod jorgana bruji cijela Bela kuća.

Povodom toga se oglasila i majka maloljetne Milice, Ana Veselinović, koja je istakla kako je van sebe zbog ponašanja svoje kćerke pred kamerama: ” Trudim se da budem dobro, koliko god je to moguće. Nikako to nisam očekivala od nje, mislila sam da ne postoji šansa da moje dijete uradi tako nešto. Stvarno sam razočarana ponašanjem svoje kćerke, teško mi je. Više ništa ne može da me iznenadi”

Dodala je i da joj se ne sviđa to što joj kćerku uspoređuju sa Minom Vrbaški, te je otkrila da li bi prihvatila Mensura kao dečka svoje kćerke: ” Rano je da ja sad sudim o nekome. Meni se nije dopalo Mensurovo ponašanje prema Mini, dok su oni bili zajedno u Zadruzi, tako bi se možda ponašao i prema Milici. Plašim se za svoje dijete, mnogo je brzo i na loš način ušla u tu vezu sa Mensurom. Ni u ludilu nisam očekivala sve to od nje. Iznevjerila me je, da nije moja svašta bih rekla, a njoj ću u oči svašta i da kažem. Ja sam poslije trećeg dana od Miličinog ulaska u Zadrugu završila u Hitnoj zbog visokog pritiska. Ja više nisam mogla da podnesem to. Možda se desila ljubav, ali njoj ipak takvo ponašanje ne priliči, ne mogu da je prepoznam” – rekla je za kraj Ana Veselinović.